За нас екскурзии почивки екскурзии и почивки в САЩ и Канада изложения за красота круизни пътувания контакти
  Екскурзии
  Почивки
  Билети
  Училищни пътувания
  Изложения Конгреси


Хотелско настаняване
Agoda настаняване


 ВХОД 
  потребител:
  парола:
вход

Екскурзии и почивки: Сингапур-Куала Лумпур-Бали

Сингапур- Куала Лумпур-Бали
Сингапур, Куала Лумпур, Денпасар - Сингапур, Малайзия, Индонезия

 • Куала Лумпур е разположен на полуостров Малака и е столица на Федерация Малайзия. Градът е разрушаван и възстановяван през вековете многократно. Днес е един от най- модерните и динамично развиващи се градове в Азия. Седалище е на парламента, на много финансови и търговски корпорации и e главен икономически център на Малайзия. Освен красиво запазената архитектура от миналото, тук можете да видите различни храмове - хиндуистки и будистки, кулите близнаци на Петронас, както и КЛ Кулата в района на Гранд Джалан Ампан. Езерните градини допълват романтичния парк "Таман Тасик Пердана", а Ислямският музей, Националният музей и Националният паметник са само на хвърлей разстояние от там. Едно от най-интересните места е районът на Джалан Телави с многото нощни заведения. Останалото от Куала Лумпур включва забележителности като Хиндуисткия храм при пещерите Бату, Парка на Института на Малайзия за изучаване на горите и Зоопарка. Международният град на светлините е пресечна точка на различни културни влияния и резултатът е вълнуваща смесица от традиции, обичаи и храна. Градът е една от трите федерални територии в страната заедно с Путраджая и Лабуан.
 • Сингапур. Името на града - държава идва от санскрит и означава Град на лъва. Сингапур е смятан за най-чистия и зелен мегаполис в Азия. Градът не отстъпва на модерните мегаполиси - привлича с уникалната си смесица от небостъргачи, търговски центрове и типични местни кварталчета. Мозайката от култури и езици включва китайско, малайзийско и индийско влияние. Заради малката си територия Сингапур непрекъснато търси начини да увеличи площта си. За целта почва се набавя от собствените хълмове, от морето или се закупува от съседните държави и се насипва в Синагапурския залив. От 581,5 кв. км през 1960 г. територията на страната е нараснала до 697,2 кв. км през 2003 г., а до 2030 г. се очаква да се увеличи с още 100 кв. км. Създаден като английска търговска колония през 1819 г., днес Сингапур е една от най-богатите държави в света с най- натовареното пристанище в света. Освен това Сингапур е вторият най-гъсто населен град след Монако. Разположен е на 63 острова. Освен основния, най-големите са Юронг, Пулау Теконг, Пулау Убин и Сентоса.
 • Остров Бали е най-известният и най-посещаван от над 17 000-те индонезийски острова. Разположен близо до екватора, с тропически климат и температури между 32 и 35 градуса през цялата година. Екзотични балинезийски танци, тучни зелени поля, над хиляда храма, птичи паркове, парк на слоновете, сбъдната мечта за любителите на сърфа, прекрасни плажове и луксозни хотели. Всичко това е Бали- прелестен, пленителен и примамлив.


 • 16.11.2019 - 27.11.2019


  1 ден (16.11.2019): Излитане от София
  2 ден (17.11.2019): Пристигане в Сингапур. Трансфер и настаняване в хотел в центъра на града. Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от Сингапур. Нощувка.
  3 ден (18.11.2019): Закуска. Панорамна обиколка на Сингапур, която ще ви срещне с контраста между старото и новото, Изтока и Запада, ще добиете първи впечатления от историята, културата и начина на живот в многонационален Сингапур. Чайнатаун е историческата част на града със старинни улички, многобройни пазари, магазини, ресторанти и храмове, обекти от националното културно наследство, даващи представа за някогашният облик на града. Тиан Хок Кенг е най- старият китайски храм в Сингапур, а най-новият е Храмът на реликвата на Буда, построен да приюти реликва на Буда, намерена в изоставен храм в Бирма. Малка Индия е друга голяма етническа част на града, носеща културните традиции на щата Тамил и представляваща синтезиран вариант на автентична Индия – едно от най-колоритните места в Сингапур с множество магазини за подправки, бижута, джамии и храмове, най-старият от които е Шри Мариаман, а храмът Шри Верамакалиаман е с най-високата гопурама. Паданг е колониалната част на града с прекрасните сгради: Истана – официалната резиденция на президента и работният офис на министър-председателя на Сингапур, парламента - сега център на изкуствата, хотел Фулертон и други. Ще посетим централния бизнес район “Рафълс” - финансовият пулс на града, заобиколен от блестящите кули на търговията и статуята на Мерлиона - полуриба, полулъв, който е символ на Сингапур. Следват Еспланадата - театрите в залива, Сингапур Флайер – най-високо виенско колело в света, моста Хеликс, уникалният комплекс Марина Бей, част от който е хотела Марина Бей Сендс, улица „Орчард роуд“ - детската площадка на елита в Сингапур, мястото с търговски центрове, нощни клубове, барове и ресторанти. Ще посетим фабрика за скъпоценни камъни и ще видим как сръчни майстори изработват красиви предмети, картини и бижута, а желаещите могат да закупят ценен азиатски сувенир. Свободно време. Нощувка.
  4 ден (19.11.2019): Закуска. За желаещите екскурзия до Сингапурският зоопарк. Следобед - полудневна екскурзия до остров Сентоса Нощувка.
  5 ден (20.11.2019): Закуска. Отпътуване с автобус за Куала Лумпур/360 км./ По пътя спиране за разглеждане на историческия град Малака. Продължаване за Куала Лумпур. Пристигане и настаняване в хотел в централната част на града. Нощувка.
  6 ден (21.11.2019): Закуска. Панорамна обиколка на Куала Лумпур- шестият най- посещаван туристически град в света, наричан „Град – градина от светлини“, място, където традициите и азиатската култура се вплитат в множество забележителности, а модерните небостъргачи контрастират на колониалните сгради: Кралския дворец, паметника на националните герои – най-големият бронзов монумент в света, посветен на загиналите в I Световна Война; националната джамия, чиито покрив представлява полуотворен син чадър, символизиращ 13-те щата, а 73-метровото минаре - сгънат светлосин чадър, националния музей, площад Мердека, на който е обявена независимостта на Малайзия, сградата на султан Абдул Самад с 41- метровата часовникова кула – един от символите на Куала Лумпур. Посещение на храма Шри Марианман – най- старият и богат хиндуистки храм в Куала Лумпур, важно културно и национално наследство, чиято 5-етажна гопурама е украсена с 228 изображения на хиндуистки богове, изваяни от майстори от Тамил, Южна Индия. Посещение на магазина „Cocoa Butique” - шоколадовото царство на Малайзия, чиято марка „Дуриан“ е носител на награда за най-добър производител на шоколад в страната. Разглеждане на двойката небостъргачи Петронас Тауърс - символът на Куала Лумпур. За желаещите – посещение на въздушния мост „Скайбридж” и обсерваторията на Петронас Тауърс. Възможност за вечеря в традиционен ресторант с фолклорна музика и танци. Нощувка.
  7 ден (22.11.2019): Закуска. За желаещите екскурзия до Batu Caves- уникални варовикови пещери, намиращи се на 15 км от Куала Лумпур, в които хиндуистите са изградили свой храм. Възможност за допълнителна екскурзия до Националния парк „Селангор”. Нощувка.
  8 ден (23.11.2019): Закуска. Свободно време за Букит Бинтанг - „Пазарният рай” на Куала Лумпур с 8 мола, магазини, кафенета и ресторанти. Трансфер до летището за полет до остров Бали. Пристигане в Денпасар. Трансфер и настаняване в хотел. Нощувка.
  9 ден (24.11.2019): Закуска. Свободно време за плаж. За желаещите - екскурзия “Красотата на Бали“. Възможност за морска вечеря на плажа или посещение на традиционно заведение с шоу програма. Нощувка.
  10 ден (25.11.2019): Закуска. Свободен ден за плаж. Възможност за разходка с катамаран или екскурзия “ Залез над Бали“. Нощувка.
  11 ден (26.11.2019): Закуска. Свободно време за плаж. Трансфер до летището. Излитане за България.
  12 ден (27.11.2019): Пристигане в София.


  Цена: 3400 лв.

  Пакетната цена включва:

  • Самолетен билет София – Сингапур – Денпасар - София с включени летищни такси
  • Всички трансфери летище – хотел – летище
  • Транспорт Сингапур - Куала Лумпур
  • Самолетен билет Куала Лумпур – Денпасар с включени летищни такси
  • 3 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Сингапур
  • 3 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Куала Лумпур
  • 3 нощувки със закуски в 4* хотел на остров Бали
  • Обзорна екскурзия на Куала Лумпур
  • Обзорна екскурзия на Сингапур
  • Разглеждане на Малака
  • Ексурзоводско обслужване и водач от офиса
  • Медицинска застраховка
  Пакетната цена не включва:
  • Допълнителните екскурзии и атракциони
  • Бакшиши за екскурзоводи, шофьори и пикола в хотели
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на
  • закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователната компания.
  • Доплащане за самостоятелна стая – 590 лева
  • Намаление за трети възрастен в тройна стая – 235 лева
  • Допълнителни екскурзии и атракциони:
  • Вечерна екскурзия на Сингапур и разходка с корабче – 90 лева
  • Продължителност - 4 часа. В цената са включени трансфери и екскурзовод.
  • Екскурзията е възможност да видим блясъка на вечерния град. Ще имаме вълнуваща разходка с корабче по река Сингапур, след което ще посетим района с магазините „Рибунс”; Бугис вилидж – известен нощен пазар с магазини; хотел „Рафълс“ - най-старият хотел в града, където има музей, представящ историята на хотела, тясно свързана с историята на Сингапур. В него са отсядали много известни световни личности. Срещу заплащане, желаещите могат да пробват известния коктейл „Сингапур Слинг,“ създаден през 1915 г. от Нгиам Тонг Бун, а настоящата рецепта е модифицирана през 1970 г. от племенника му.
  • Екскурзия до Сингапурският зоопарк – 70 лева
  • Продължителност - 3 часа. В цената са включени трансфери и екскурзовод.
  • Паркът има най-добрата програма за отглеждане на орангутани и е дом на най-голямата колония от тези интелигентни примати, както и на още 2000 животни от 240 вида. Тук можете да видите азиатски слонове, австралийските кенгуру, змии и да общувате със забавните маймуни. По пътеката на тигъра ще срещнете застрашените от изчезване бели бенгалски тигри и ще присъствате на шоу на слоновете.
  • Екскурзия до остров Сентоса – 95 лева
  • Продължителност - 5 часа. В цената са включени трансфери, билет за кабинковия лифт, билети за „Underwater world” , „Song of the sea” и екскурзовод.
  • Сентоса - „Островът на удоволствията” е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, аквариуми, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. Ще имаме възможност да разгледаме острова и да посетим Аквариума, Делфинариума, където ще наблюдаваме шоуто на делфините, шоуто „ Песента на морето” с невероятния танц на цветните фонтани.
  • Екскурзия до Нацоналния парк „Селангор” – 105 лева
  • Продължителност - 5 часа. В цената са включени автобусен транспорт и пътуване с лодка, вечеря и екскурзовод.
  • Отпътуавне с автобус за гр. Куала Селангор, разположен в провинция „Kampung Kuantan”, която е една от най-големите колонии на светулки в света. След като пристигнем в Куала Селангор, ще имаме възможност да посетим “Kota Melawati” – форт Алингбург, кралския Mавзолей и колониалната част на града. След това ще посетиме парка в Bukit Melawati, където се срещат много различни пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. Вечеря в Китайски ресторант за морски дарове. След това ще продължим към най-интересната част от това пътуване – Kampung Kuantan. Ще се качим на типични малайзийски дървени лодки „Тongkang” и с тях ще плаваме по реката Селангор. Тук хиляди светулки създават едно великолепно настроение, момент, който никога няма да забравите! По мангровите дървета по бреговете на тази река всяка вечер излизат милионите светулки, чиито синхронни блещукания върху тези дървета приличат на светлините върху Коледно дърво.
  • Екскурзия до пещерите „Batu Caves“ – 70 лева
  • Качване на Кулите Петронас – 70 лева
  • Продължителност - 2 часа. В цената са включени трансфери и екскурзовод.
  • Първо се посещава въздушния мост „Скайбридж” който свързва двете сгради между 41 и 42 етаж на 170 м. над земята. Следва качване до обсерваторията на 86 етаж. Всяка от кулите има по 88 етажа и достига до 451,9 м. височина, а общо прозорците по гигантите са 32000. В сградата е главното седалище на местната петролна компания “Петронас”, която е поръчител на кулите близнаци с вложени 800 млн. долара. Тук се помещават офиси на фирми, банки, има конферентни зали, художествена галерия, магазини, търговски и увеселителни центрове.
  • Красотата на Бали – 90 лева
  • Продължителност - 7 часа. В цената са включени трансфери, екскурзовод и входни такси
  • За да посетите плаващия храм Улун Дану е нужно да си носите голям шал (парео, саронг или друг вид), с който да се покриете.
  • Отпътувате към красивия район Пупуан. Тук сутрешната светлина е идеална за снимки на оризовите тераси. Продължавате през плантациите с кафе, какао и плодове към северната част на острова, за да достигнете до красивия плаж Ловина с неговия черен пясък. Тук имате свободно време за обяд и почивка. След това продължавате по криволичещия път към планината, за да се насладите на уникални гледки от 1200 м. над морското равнище. Преминавате покрай езерото Буян, спирате за кратко в Бедугал, за да видите езерото Братан и плаващия храм Улун Дану посветен на богинята на водата, за която се вярва, че обитава езерото. Последната спирка по маршрута е местния пазар за цветя и плодове в Канди Кунинг.
  • Залез над Бали – 80 лева
  • Продължителност - 5 часа. В цената са включени трансфери и екскурзовод и входни такси
  • За да посетите храма Танах Лот е нужно да си носите голям шал (парео, саронг или друг вид), с който да се покриете.
  • Турът започва с посещение на храма Менгуи, построен за принца на Табанан през 17 век. Този красив храм е заобиколен от огромен ров, изобразяващ океана. Продължавате към свещената гора Алас Кедатон, за да се запознаете с нейните обитатели – маймуните. Запазете малко памет във фотоапаратите си и за красивия залез при храма Танах Лот построен на върха на скала в Индийския океан, само на няколкостотин метра от брега.
  • Морска вечеря на плажа – 130 лева
  • Продължителност - 6 часа. В цената са включени трансфери и екскурзовод, входни такси и барбекю вечеря с морски деликатеси.
  • За да посетите плаващия храм Улун Дану е нужно да си носите голям шал (парео, саронг или друг вид), с който да се покриете.
  • Отпътувате по южната част на острова, покрай красиви хълмове и природа, която няма да видите никъде другаде на Бали. Релефът тук се е формирал в продължение на хилядолетия от кораловите наноси. Тук плажовете са недокоснати и са рай за сърфистите. В ъгълчето на този малък полуостров, гордо разположен върху скала, надвиснала над океана се издига храмът Улувату. Тук ставате свидетели на магическия танц Кечак, на фона на залязващото слънце. Турът завършва на плажа Джимбаран, където ви очаква вкусно барбекю с морски деликатеси.
  • Разходка с катамаран – 200 лева
  • Продължителност - 9 часа. В цената са включени трансфери, кафе на борда на катамарана, барбекю за обяд, застраховка
  • Отплавате към остров Нуса Лембонган на борда на луксозен катамаран. Денят е отреден за плаж на красивия Ламбоган в престижния Bali Hai Cruises Beach Club, където можете да си почивате под топлото слънце или да поплувате в прекрасния басейн на клуба. Красивия катамаран предлага най-висок стандарт на обслужване и комфорт. На борда ви очакват разхладителни напитки. След пристигане в клуба ви очаква вкусен обяд-барбекю. След това сте на обиколка на малкото идилично островче. По време на тура можете да се насладите на водни спортове и забавления.
  Допълнително:
  • Визов режим: Безвизов режим за български граждани за престой до 90 дни. Необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуването.
  • Санитарни и медицински изисквания: няма
  • Краен срок за записване: 15.10.2019 г
  • Условия за записване: Сключен договор с Туроператора и депозит 30 % от пакетната цена
  • Информация за хотелите:
  • Сингапур - „V Hotel Lavender” - www.vhotel.sg или подобен
  • Куала Лумпур - Furama Bukit Bintang - www.furama.com или подобен
  • Бали - Inna Grand Bali Beach - www.innabalibeachresort.com или подобен

  *При значителни промени на курса долар-евро туроператорът си запазва правото за корекция на цената!
  Цената е платима в лева, по фиксинга на БНБ в деня на плащането!
  Гарант на “В.Корект” по отговорност на Туроператора е ЗД „Евроинс” АД, полица № 03700100001495.

  Стандартни условия за записване по програми на Туроператор В. Корект

  Богатството на Иран (Екскурзия в Иран с проф. д-р Иво Панов)
  За по-доброто и професионално осведомяване на участни...


  Vkorekttour Ltd. © 2002
  За нас | екскурзии | почивки | екскурзии и почивки в САЩ и Канада | изложения за красота | круизни пътувания | контакти Designed by Fastcoms